Egis Körmend – Szolnoki Olaj KK
Férfi kosárlabda NB1 A-csoport, Középszakasz – 8. forduló
Körmend, 2017. április 27., csütörtök 18:00 (TV: M4 Sport)

Játékvezetők és MKOSZ Ellenőr: Cziffra Csaba, Török Róbert, Söjtöry Tamás (Várhalmi Zsolt)

Online statisztika: http://netcasting.webpont.com/n6/?hun_2phu_816

http://kosarsport.hu/live

Élőképes közvetítés (M4 Sport): http://www.mediaklikk.hu/m4-elo

Sajtószemle

A címvédő Szolnok jön a Körmendhez (vaol.hu)

Körmend – A Szolnoki Olaj KK együttesét fogadja az Egis Körmend az NB I-es férfi kosárlabda-bajnokság középszakaszának 8. fordulójában. A találkozót csütörtökön 18 órától rendezik az M4 Sport kamerái előtt.

A középszakasz végéhez közeledve egyre nagyobb a tét minden egyes találkozón. A Szolnok jelenleg az ötödik helyen áll, és ha kikap, akkor jó eséllyel pályahátrányból kezdi a rájátszást. Ezt nyilván szeretné elkerülni. A körmendieknek viszont egy győzelemre még szükségük van ahhoz, hogy biztosan pályaelőnyből kezdhessék a rájátszást. Az utolsó két meccsüket viszont idegenben játsszák; mindenképpen nagy csatára van kilátás.

Egis Körmend – Szolnoki Olaj KK (Bb1.hu)

Körmend – A sok sérülés rányomhatja bélyegét a találkozóra.

A második Egis Körmend az ötödik helyen álló Szolnoki Olaj KK-t fogadja csütörtök este a felsőház nyolcadik fordulójában. Az előző mérkőzését mindkét csapat elvesztette (egyaránt a Zalaegerszegtől kaptak ki), így mindkét fél javítana, ez azonban nem lesz egyszerű: a vasi csapatnál ezúttal sem tudni, ki lesz hadra fogható (úgy tudjuk, Allen játékára már van esély), míg a középszakaszban idegenben még nyeretlen Szolnoknál Andric szereplése kérdéses.

Ma este Körmenden lép pályára az Olaj (szolnokiolaj.hu)

Nagyon fontos lenne javítania a szolnoki csapatnak a 2-4-es mérlegén

A felsőházi középszakaszban három meccset vesztett zsinórban az Olaj csapata. Ha ma este hat órakor nem sikerül győzni Körmenden, úgy a címvédő nagy valószínűséggel az ötödik helyről kezdi a rájátszást.


Térkép betöltése...

Időpont 2017. április 27., csütörtök - 18:00

Helyszín Körmend, Városi Sportcsarnok

Kategóriák


Egis Körmend - Szolnoki Olaj KK