Egis Körmend – Szolnoki Olaj KK
Férfi kosárlabda NB1 A-csoport, Alapszakasz – 9. forduló
Körmend, 2017. november 19., vasárnap 18:00 (TV: M4 Sport élő)

Játékvezetők és MKOSZ Ellenőr: Kapitány Gellért, Pálla Zoltán, Frányó Péter (Páli Kálmán)

Online statisztika: netcasting.webpont.com/n6/?hun_856

http://kosarsport.hu/live

Élőképes közvetítés (M4 Sport): https://www.mediaklikk.hu/m4-elo/

Sajtószemle

Bemelegítés – A-csoport, Alapszakasz – 9. forduló (kezdo5.hu)

Jelenleg abszolút ez a szuperrangadó, hiszen a második fogadja az elsőt, az összesen egy vereséget számláló Körmend otthonába látogat a veretlen Szolnok. Perry körmendi visszatérése és az is adhat némi plusz pikantériát a meccsnek, hogy mindkét gárda továbbment a FIBA Europe Cupban – a hazaiak egy körrel korábban jutottak tovább, viszont az Olaj ezen a héten kedden játszott, saját közönsége előtt, a Körmend pedig tegnap este lépett pályára Belgiumban. A fáradtsági faktor tehát a szolnokiak mellett szólhatna, ha nem használna folyamatosan 11-12 fős rotációt Gasper Potocnik – az utazás miatt lehetnének jobban leharcolva a körmendiek, de mivel ezt a mérkőzést csak vasárnap rendezik, így talán ez sem lesz döntő tényező, a kondijukkal egyébként sem volt semmi gond eddig.

Körmend-Szolnok csúcsrangadó előtt (vaol.hu)

Vasárnap 18 órától az M4 Sport kamerái előtt fogadja az Egis Körmend a Szolnoki Olaj KK együttesét a férfi kosárlabdázók élvonalának 9. fordulójában. A csúcsrangadón 18 órakor dobják fel a labdát.

A második fogadja az elsőt (kosarsport.hu)

Vasárnapra marad a forduló rangadója: a listavezető, még veretlen Szolnoki Olaj a hat győzelemmel és egy vereséggel második Körmendhez utazik. Nemzetközi szinten mindkét csapat továbbjutott a FIBA-kupában, ez is emeli a mérkőzés rangját. Előbbitől biztosan hiányzik eltiltás miatt Sztrahinja Milosevics, igaz az MTE sem lesz teljes, miután Eric Fanning sérülése még nem jött rendbe. A találkozót az M4 Sport TV élőben közvetíti.

Piros-feketék rangadója (szolnokiolaj.hu)

A listavezető Olaj, a második helyezett Körmend otthonában lép pályára vasárnap este. A Körmend hét közben ugyan simán kikapott a FIBA EuropeCup-ban, de a brüsszeli mérkőzés eredményétől függetlenül továbbjutott csoportjából. Így a nyolcadik fordulóban két második csoportkörös csapat játszik egymással.

Egis Körmend – Szolnoki Olaj KK (Bb1.hu)

Körmend – Fanningre nem számíthat Potocnik, Alekszics szerint a frissesség fog dönteni.

A kilencedik forduló legnagyobb rangadóját játssza egymással az eddig mindössze egy vereséget elszenvedő Egis Körmend, valamint a még hibátlan listavezető Szolnoki Olaj KK. A vendégek egyik meghatározó játékosa, Sztrahinja Milosevics eltiltás miatt biztosan kihagyja a találkozót.

 


Térkép betöltése...

Időpont 2017. november 19., vasárnap - 18:00

Helyszín Körmend, Városi Sportcsarnok

Kategóriák


Egis Körmend - Szolnoki Olaj KK