Egis Körmend – PVSK-Pannonpower
Férfi kosárlabda NB1 A-csoport, Negyeddöntő – 3. mérkőzés
Körmend, 2017. május 16., kedd 18:00 (TV: M4 Sport 17:45)

Játékvezetők és MKOSZ Ellenőr: Pálla Zoltán, Győrffy Pál, Kulcsár Tibor (Bodrogváry Iván)

Online statisztika: http://netcasting.webpont.com/n6/?hun_ply_11

http://kosarsport.hu/live

Élőképes közvetítés (M4 Sport): http://www.mediaklikk.hu/m4-elo

Sajtószemle

Egis Körmend (1-1) – PVSK-PANNONPOWER (1-1), 2017.05.16., kedd, 18:00 (kezdo5.hu)

A Körmend a párharc első 60 percében közel botrányosan védekezett, 147 pontot kaptak ez idő alatt, és a második meccs második félidejéig olyan benyomást keltettek, mintha most rakták volna össze őket először. Csorvási Milán megsérült a pécsi mérkőzés első félidejének végén, így kényszerből szerkezetet kellett váltania Gasper Potocniknak, és talán emiatt, talán más miatt, de elkezdett működni a vasi alakulat elöl és hátul is. A harmadik összecsapás kulcskérdése az lesz, hogy tőlük melyik arcukat látjuk most már – ha az előző 20 percben látott pörgést tudják hozni, Petty is tudja tartani ezt a formát, Allen pedig tovább tud javulni (támadásban már vállalt az erőcsatár, csak még nem igazán jó hatékonysággal), akkor ezen a meccsen komolyabb lehet már a különbség a két együttes között. A Pécsnek nem nagyon kell változtatnia a dolgokon – nyilván jobb külső dobás kellene, mint az előző ütközetben látott 7/23, de továbbra is a tempót kell kontrollálni, az eladott labdákra kell figyelniük, ezzel azonban nagy gondjuk nem volt eddig. A Körmend még mindig kérdőjel azért, mert 20 percnyi jó játékot láttunk tőlük, de azzal a kosárlabdával már nekik áll a zászló ezen a keddi összecsapáson.

Harmadszor lép pályára a PVSK ellen az Egis Körmend (vaol.hu)

Kedden, 18 órától Körmenden folytatódik az Egis Körmend és a PVSK-PANNONPOWER férfi kosárlabdacsapatainak küzdelme a negyeddöntőben. A mérkőzést az M4 Sport csatorna élőben közvetíti.

Eddig csak vendégsiker született a párharcban, hiszen múlt szerdán Csirke Ferenc csapata egyértelmű fölényben játszott, és megérdemelt sikert aratott Körmenden. Két nappal később sokáig úgy tűnt, hogy marad a pécsi dominancia a negyeddöntőben. Nem elég, hogy jelentős hátrányban volt az Egis Körmend, de még a nagyszünet előtt Csorvási Milánt is elvesztette, akinek bokája egy védőlepattanó megszerzése közben fordult alá, emiatt a center nem tudta folytatni a játékot.

Hiányzók itt is, ott is (pvsk-panthers.hu)

Kedden este Körmenden lépünk pályára a bajnoki negyeddöntő harmadik meccsén.

A negyeddöntő első meccsén, Körmenden aratott győzelmünkre sokan felkapták a fejüket, bravúr volt az a javából. Aztán jött a hazai, aminek végül vereség lett a vége, így újra úgy utazhatunk Vas megyébe, hogy szükség lenne a meglepetésre. Nem is kicsi, hiszen a legjobb négy közé csak akkor kerülhetünk be, ha legalább még egyszer sikerül győznünk idegenben.

Egis Körmend – Pécsi VSK-PANNONPOWER (Bb1.hu)

Körmend – A hazaiak Csorvási, a vendégek Budimir és Halász játékára nem számíthatnak.

Harmadik felvonásához érkezett az Egis Körmend-PVSK-PANNONPOWER párharc, amely a pécsiek, majd a vasiak idegenbeli győzelme után egy-egyre áll. A hazaiak a második mérkőzésen megsérülő Csorvási Milán, míg a vendégek Veljko Budimir és Halász Ákos játékra nem számíthatnak.


Térkép betöltése...

Időpont 2017. május 16., kedd - 18:00

Helyszín Körmend, Városi Sportcsarnok

Kategóriák


Egis Körmend - PVSK-Pannonpower