Egis Körmend – Atomerőmű SE
Férfi kosárlabda NB1 A-csoport, Alapszakasz – 12. forduló
Körmend, 2017. december 23., szombat 15:45 (TV: M4 Sport – élő)

Játékvezetők és MKOSZ Ellenőr: Cziffra Csaba, Tőzsér Dénes, Farkas Gábor (Bodrogváry Iván)

Online statisztika: netcasting.webpont.com/n6/?hun_880

http://kosarsport.hu/live

Élőképes közvetítés (M4 Sport): https://www.mediaklikk.hu/m4-elo/

Sajtószemle

Bemelegítés – A-csoport, Alapszakasz – 12. forduló (kezdo5.hu)

Egis Körmend (9-1, 1.) – Atomerőmű SE (6-5, 5.)

A forduló rangadója lehet ebből, de azért vannak kérdőjelek mindkét oldalon. A Körmend ma este játszik még a FIBA Europe Cupban, igaz, ez szombati találkozó, és hazai pályán kell újfent bizonyítaniuk, úgyhogy jobb helyzetben vannak ilyen szempontból, mint az Alba. A válogatott szünet óta azonban ők is kicsit rozsdásak még, és több sérültjük is van (Wright, Horti, de másokról is beszélt Gasper Potocnik a vaol.hu-nak adott interjújában), ami miatt közel sem biztos, hogy tudják hozni, amit november közepéig. Úgy tűnik, hogy az ASE fejben most jobb állapotban van, mint mielőtt elmentek a csapatok a válogatott szünetre, két győzelmet bezsebeltek, de azt is hozzá kell tenni, hogy Jászberényben sikerült nyerniük, utána pedig hazai pályán a MAFC ellen brusztoltak ki egy sikert – annál sokkal-sokkal több kell tőlük, mint az előző két körben, hogy Körmenden is esélyük legyen esetleg meglepetést okozni. Sok függ nagyon attól, hogy Potocnik kire számíthat majd, de az eddigiek alapján azért még Wrighték hiányában és a mai meccs ellenére is esélyesebbek a vasi piros-feketék.

Az Atomerőmű lesz a Körmend vendége a televíziós évzáró bajnokin (vaol.hu)

A férfi kosárlabdázók élvonalának 12. fordulójában az Atomerőmű SE csapata lesz a listavezető Egis Körmend vendége szombaton. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti, ezért a korai, 15.45-ös kezdési időpont.

Egis Körmend – Atomerőmű SE (Bb1.hu)

Körmend – Karácsonyra győzelmet ajándékozna a szurkolóknak a hazaiak trénere.

Szombaton délután az Atomerőmű SE együttesét látja vendégül az éllovas Egis Körmend a bajnokság 12. fordulójában. Legutóbbi MAFC elleni sikerükkel a paksiak is pozitív mérleggel állnak, a vasi piros-feketék pedig a szezonban eddig csupán egyszer kaptak ki, odahaza még nem találtak legyőzőre.

Egis Körmend – Atomerőmű SE (kosarlabda.ase.hu)

Nehéz dolgunk lesz a remek formában lévő listavezető otthonában.

Teo Cizmic: Kemény és izgalmas mérkőzést várok holnap. Sajnos messze nem vagyunk még azon a szinten, amit maximálisan tudnánk, de egyre jobban mozgunk, lassan de biztosan lépünk előre. Hosszú lesz még ez az út, és csak remélni tudom, hogy folytatni tudjuk azt, amit eddig, és meccsről-meccsre előre lépünk valamiben. Nem mindig játszottuk a legjobban, sőt, de végül szinte mindig kontrollálni tudtuk a mérkőzéseket.


Térkép betöltése...

Időpont 2017. december 23., szombat - 15:45

Helyszín Körmend, Városi Sportcsarnok

Kategóriák


Egis Körmend - Atomerőmű SE