Egis Körmend – KTE-Duna Aszfalt
Férfi kosárlabda NB1 A-csoport, Negyeddöntő – 5. mérkőzés
Körmend, 2018. május 26., szombat 18:00

Játékvezetők és MKOSZ Ellenőr: Földházi Tamás, Cziffra Csaba, Papp Péter (Fekete László)

Online statisztika: netcasting.webpont.com/?hun_ply_20

http://kosarsport.hu/live

Élőképes közvetítés (MTEtv): https://youtu.be/ySl1kZ9hnl8

Sajtószemle

Körmend vagy a Kecskemét játszhat hétfőn a szolnoki elődöntőben? (vaol.hu)

A végéig kihúzta az Egis Körmend az egyik fél három győzelméig tartó küzdelemsorozatot az NB I-es férfi kosárlabda-bajnokság negyeddöntőjében.

Szombaton minden eldől (ktekosar.hu)

Kedden este igen nagyarányú vereséget szenvedett a KTE-Duna Aszfalt Körmenden (104-68). Mint az nyilvánvaló, egy ekkora zakó után nagyon nehéz talpra állni, pláne egy nap alatt… Csapatunk azonban hatalmas lelki erőről tanúbizonyságot téve csütörtökön este rajt-cél győzelmet aratott az MTE ellen, esélyt sem adva az ellenfélnek (91-72).

-Nagyon örülünk a győzelemnek. A keddi mérkőzésen mezőnyposzton elveszítettük Bernard Thompsont, az egyik kezdőjátékosunkat. Ennek ellenére mindenki tudott hozni egy kis pluszt, ami kellett ahhoz, hogy megnyerjük a találkozót. A jó hazai formánkat megpróbáljuk átmenteni idegenbe is, mindenképpen győzni szeretnénk.

Egis Körmend – KTE-Duna Aszfalt (Bb1.hu)

Az idei play-off során a Körmend-KTE párharc az első, amelyen az ötödik mérkőzés dönt. Ha a széria eddigi képét nézzük, akkor sima hazai siker várható. A legutóbbi mérkőzést a lila-fehérek nyerték meg tükörsimán, Forray Gábor tanítványai 91-72-re nyertek csütörtökön.


Térkép betöltése...

Időpont 2018. május 26., szombat - 18:00

Helyszín Körmend, Városi Sportcsarnok

Kategóriák


Egis Körmend - KTE-Duna Aszfalt