Egis Körmend – KTE-Duna Aszfalt
Férfi kosárlabda NB1 A-csoport, Negyeddöntő – 3. mérkőzés
Körmend, 2018. május 22., kedd 18:00

Játékvezetők és MKOSZ Ellenőr: Kapitány Gellért, Győrffy Pál, Praksch Péter (Várhalmi Zsolt)

Online statisztika: http://netcasting.webpont.com/?hun_ply_12

http://kosarsport.hu/live

Élőképes közvetítés (MTEtv): https://youtu.be/pkMvQEUudbE

Sajtószemle

Bemelegítés – A-csoport, Negyeddöntő – 3. mérkőzés (Kezdő5.hu)

Egis Körmend (1-1) – KTE-Duna Aszfalt (1-1)

A Falco-ZTE-hez hasonlóan ez a párharc is 1-1, de két egészen sima összecsapáson van túl a két fél, nem nagyon osztottak eddig lapot a vendég együtteseknek az első két mérkőzés során. Nagy kérdés, hogy most a csapatok mely arcát láthatjuk – a Körmend borzasztóan gyenge teljesítményt nyújtott Kecskeméten, míg hosszú hetek óta a legjobbat hazai környezetben, de Forray Gáborék sem sokszor játszottak olyan vérszegényen, mint az első találkozón, cserébe nagyon magabiztosak voltak saját közönségük előtt. A KTE várhatóan jobb produkciót fog nyújtani, mint a legutóbbi körmendi fellépésén, az viszont nagy kérdés, hogy a hazai szurkolók előtt most Ferencz Csabáék milyen teljesítménnyel rukkolnak ki – megjósolhatatlan, így a meccs is, de az megkockáztatható, hogy ezúttal szorosabb derbit vív a két gárda, mint az első két csata során.

Apró célokat követve (kezdo5.hu)

Múlt héten kedden kezdődött meg a Körmend elleni, negyeddöntőbeli párharc, amely az egyik fél harmadik győzelméig tart. Az első összecsapáson 77-59-es vereséget szenvedtünk idegenben, majd pénteken fantasztikus játékkal, magabiztos, 93-78-as győzelmet arattunk. Forray Gáborral beszélgettünk.

-A győzelmünk első és legfontosabb kulcsa az volt, hogy sikerült fejben, illetve fizikálisan felfrissíteni a társaságot. Jó taktikát választottunk mind védekezésben, mind pedig támadásban. Apró dolgokon változattunk a keddi mérkőzéshez képest, úgy gondolom, ez jól sült el. Fontos volt, hogy az első pillanattól fogva úgy léptünk pályára, hogy tudattuk ellenfelünkkel, nincs keresnivalója – ez megadta az alaphangot.

Egis Körmend – KTE-Duna Aszfalt (Bb1.hu)

Kedden este folytatódik a Körmend – KTE párharc. Két, nagyjából hasonló mérkőzést játszottak egymással a felek, hiszen az első összecsapáson az MTE nyert simán, míg a másodikon a Kecskemét.


Térkép betöltése...

Időpont 2018. május 22., kedd - 18:00

Helyszín Körmend, Városi Sportcsarnok

Kategóriák


Egis Körmend - KTE-Duna Aszfalt