Egis Körmend – KTE-Duna Aszfalt
Férfi kosárlabda NB1 A-csoport, Negyeddöntő – 1. mérkőzés
Körmend, 2018. május 15., kedd 18:00

Játékvezetők és MKOSZ Ellenőr: Pálla Zoltán, Tőzsér Dénes, Török Róbert (Forrai Sámuel)

Online statisztika: http://netcasting.webpont.com/?hun_ply_4

http://kosarsport.hu/live

Élőképes közvetítés (MTEtv): https://youtu.be/kVdIrCAgM6o

Sajtószemle

Körmend–Kecskemét a rájátszásban is (vaol.hu)

Az Egis Körmend ott kezdi a rájátszást, ahol szombaton a középszakaszt abbahagyta. Kedden este (18.00) ismét a Kecskemét látogat a piros-feketékhez.

„Idegenben is van esélyünk” (ktekosar.hu)

Már több ízben is írtunk arról, hogy a KTE-Duna Aszfalt hétvégén 84-67-es vereséget szenvedett Körmenden, azonban nem szabad elfelejteni azt, hogy a teljes játékidő 30%-át az U20-as keret tagjai töltötték a pályán. Három negyeden keresztül abszolút a mi akaratunk érvényesült, sokáig vezettünk, ám a végére fordítani tudott a Körmend. Wittmann Krisztiánt, az egyik legrutinosabb, legtöbbet tapasztalt játékosunkat kértük meg, hogy mondja el véleményét a fiatalok teljesítményéről.

Egis Körmend – KTE-Duna Aszfalt (Bb1.hu)

Constantinides teljesen más meccsre számít, mint szombaton, és bízik benne, hogy kedden több szurkoló szorít majd nekik, mint a hétvégén. A Körmend és a Kecskemét számára is megkezdődik holnap a 2017/2018-as szezon rájátszása. A vasi együttes a negyedik helyen zárta a középszakaszt, míg a lila-fehérek az ötödik pozícióban végeztek. A két fél legutóbb szombaton találkozott egymással, s bár sokáig a fiatalokkal teletűzdelt KTE uralta a találkozót, az utolsó negyedben fordított a Körmend, amely végül 84-67-re nyerte meg az összecsapást.


Térkép betöltése...

Időpont 2018. május 15., kedd - 18:00

Helyszín Körmend, Városi Sportcsarnok

Kategóriák


Egis Körmend - KTE-Duna Aszfalt