Egis Körmend – KTE-Duna Aszfalt
Férfi kosárlabda NB1 A-csoport, Alapszakasz – 10. forduló
Körmend, 2017. december 10., vasárnap 18:00

Játékvezetők és MKOSZ Ellenőr: Papp Péter, Praksch Péter, Boros Tamás (Forrai Sámuel)

Online statisztika: netcasting.webpont.com/n6/?hun_865

http://kosarsport.hu/live

Élőképes közvetítés (MTEtv): http://www.youtube.com/channel/UCBXORYHQk9JVT26AXx8R2fA/live

Sajtószemle

Bemelegítés – A-csoport, Alapszakasz – 10. forduló (kezdo5.hu)

A Körmend még Fanning kiesése ellenére is folyamatosan szállította az eredményeket, egy-egy zakójuk volt eddig a bajnokságban és a FIBA Europe Cupban is, úgyhogy ennek a mérkőzésnek egyértelműen az esélyesei. A hétközi nemzetközi kupameccs és az utazás lehet nagy ellenfelük (bár azért érdemes megjegyezni, hogy ez a találkozó vasárnap kerül megrendezésre, tehát egy nappal később, mint a Szolnok, az Alba és a Falco összecsapásai), a KTE pedig az Olaj ellen is sokáig szépen kapaszkodott esélyesebb riválisára. Amennyiben ezt most is meg tudja tenni Forray Gábor alakulata, akkor elképzelhető, hogy meg tudja lepni a mai kupameccs miatt talán valamivel fáradtabb körmendieket (ehhez mondjuk markánsabb teljesítmény kellene a három pontfelelőstől, Djeraszimovicstól, Thompsontól és Dramicanintól, mint a múlt héten), de egyébként egységesebb, jobb és legfőképpen kiegyensúlyozottabb játékot mutatott a hosszabb kispaddal rendelkező vasi piros-fekete alakulat.

A Kecskemét ellen folytatja a Körmend (vaol.hu)

A férfi kosárlabdabajnokság 10. fordulójában a KTE-Duna Aszfalt együttesét fogadja az Egis Körmend a Városi Sportcsarnokban, 18 órától.

Újabb kemény meccs vár ránk, ezúttal Körmendre látogatunk (ktekosar.hu)

A tabella második helyezettje lesz az ellenfelünk.

A múlt heti, Szolnok elleni tisztes helytállás után (79-67) ezúttal Körmendre utazik a csapat. Egy fokkal sem lesz könnyebb dolgunk, mint a Tiszaligetben, kíváncsiak voltunk Forray Gábor meccs előtti gondolataira.

Egis Körmend – KTE-Duna Aszfalt (Bb1.hu)

Körmend – Szakértőnk azt mondja, a hazaiak nem vehetik félvállról a találkozót.

A szünet után a második helyről várhatja a Körmend a folytatást. Gasper Potocnik tanítványai nem estek ki a meccsritmusból, hiszen lejátszottak három Alpok Adria Kupa találkozót, szerdán pedig a FIBA Europe Cup csoportkörét tudták le, 75-65-re kaptak ki a Keravnosztól Cipruson.


Térkép betöltése...

Időpont 2017. december 10., vasárnap - 18:00

Helyszín Körmend, Városi Sportcsarnok

Kategóriák


Egis Körmend - KTE-Duna Aszfalt