Egis Körmend – Kaposvári KK
Férfi kosárlabda NB1 A-csoport, Alapszakasz – 17. forduló
Körmend, 2018. január 27., szombat 18:00 (TV: M4 Sport élő 17:45)

Játékvezetők és MKOSZ Ellenőr: Tőzsér Dénes, Minár László, Kulcsár Tibor (Szabadvári János)

Online statisztika: netcasting.webpont.com/n6/?hun_913

http://kosarsport.hu/live

Élőképes közvetítés (M4Sport): https://www.mediaklikk.hu/m4-elo/

Sajtószemle

Bemelegítés – A-csoport, Alapszakasz – 17. forduló (kezdo5.hu)

Szombaton a megint formába kerülő Körmend fogadja a kétarcú Kaposvárt. A vendégeknél újfent kérdés, hogy képesek-e idegenben is megközelíteni azt, amit hazai környezetben – a tartalékos MAFC elleni sikerből kár kiindulni, de előtte legyőzték otthon az Albát, majd pocsék játékkal hasaltak el Jászberényben. Ha megint visszaesik a teljesítményük, vajmi kevés esélyük lesz a Dillarddal egy újabb fazonszabászt kapó Körmend ellen – az új irányító parádés első félidőt produkált a törökök elleni hétközi kupameccsen, aztán elég sokat erőlködött a második 20 perc során, úgyhogy láthattuk tőle a pozitív és a negatív végletet is, de összességében nagyon kellett az ő teljesítménye is a sikerhez. Visszatért Wright, aki rögtön nyerőember is tudott lenni, jelentősen bővebb is a hazaiak rotációja, úgyhogy alapvetően minden körmendi sikert ígér.

A piros-feketék éhesek a sikerre (vaol.hu)

A Kaposvári KK lesz az Egis Körmend szombati (18.00, M4 Sport) vendége az NB I-es kosárlabda-bajnokság 17. fordulójában. Az Egis Körmend jelenleg a második a bajnoki tabellán, a Kaposvár a kilencedik helyen áll. A körmendiek 12 győzelmet és 4 vereséget tudnak maguk mögött, a somogyiak eddig hétszer nyertek és nyolcszor kaptak ki az alapszakaszban. A hazai győzelem kötelező a piros-feketék számára, hiszen az élbolyban meglehetősen szoros az állás, a szombathelyiek és a fehérváriak ott vannak a nyomukban.

Körmenden folytatjuk a bajnokságot (delfinek.hu)

A bajnokság tizenhetedik fordulójában Körmendre látogat csapatunk. A találkozó szombaton 18 órakor kezdődik a vasi városban. A Vas megyei alakulat kiváló mérleggel bír a honi élvonalban. Az eddig lejátszott tizenhat mérkőzésből tucatnyit nyertek meg és mindössze négyszer távoztak vesztesen a pályáról. Az egyik kudarcukat éppen Kaposváron szenvedték el. Tavaly októberben 86–78-as diadalt aratott a somogyi együttes. Azóta mindkét alakulatban történtek változások, ám ezzel együtt hazai pályán a bombaerős játékoskerettel rendelkező piros-feketék az esélyesek. Ez persze nem jelenti azt, hogy Fekete Ádám vezetőedző csapata ne törekedne arra, hogy hosszú hónapok után ismét idegenben arasson győzelmet.

Egis Körmend – Kaposvári KK (Bb1.hu)

Nem feltartott kezekkel érkeznek a vendégek. Szombaton este hat órától a Kaposvár együttesét látja vendégül az Egis Körmend a bajnokság 17. fordulójában. A vasiak 12-4-es mutatóval a második helyről várják a találkozót, az előző játéknapon a Sopront verték, illetve szerdán legyőzték török ellenfelüket a nemzetközi kupában. A Kaposvár 7-9-es mérleggel jelenleg a kilencedik, az elmúlt hétvégén a MAFC-ot győzte le. A két csapat legutóbbi összecsapását az ősszel a somogyiak nyerték hazai pályán.


Térkép betöltése...

Időpont 2018. január 27., szombat - 18:00

Helyszín Körmend, Városi Sportcsarnok

Kategóriák


Egis Körmend - Kaposvári KK