Egis Körmend – JP Auto – JKSE
Férfi kosárlabda NB1 A-csoport, Alapszakasz – 14. forduló
Körmend, 2018. január 06., szombat 18:00

Játékvezetők és MKOSZ Ellenőr: Pálla Zoltán, Balog György, Hervay Tibor (Gencsev Plámen)

Online statisztika: netcasting.webpont.com/n6/?hun_892

http://kosarsport.hu/live

Élőképes közvetítés (MTEtv): http://www.youtube.com/channel/UCBXORYHQk9JVT26AXx8R2fA/live

Sajtószemle

Bemelegítés – A-csoport, Alapszakasz – 14. forduló (kezdo5.hu)

A Körmend teljes zuhanórepülésben van, az előző három találkozóját elvesztette a vasi gárda, az előző két mérkőzésen pedig kilátástalan és lélektelen is volt a játéka, egy 40 meg egy 25 pontos vereségből érkeznek, utóbbit a ligautolsó otthonában sikerült beszedniük. A Berény ezzel szemben zsinórban két győzelmet aratott – hozzá kell tenni, hogy a még gyenge formában lévő Sopron és a MAFC ellen, mindkettőt hazait pályán, de úgy tűnik, hogy sikerült megtalálni az egyensúlyt az öt kezdőjátékos között. Alapvetően nem lenne kérdés, hogy a mélyebb rotációval, jobb játékosállománnyal rendelekző Körmend hazai pályán az esélyesebb, de az előző két találkozón sem képességbeli gondok miatt kapott ki Gasper Potocnik együttese – a fáradtságra sem igazán lehet fogni azt a védekezést, amit Székesfehérváron és Sopronban bemutattak. Azt gondolta volna az ember, hogy az Albától kapott hatalmas pofonból felébrednek, de nem tették – ha ez így marad, nagyon könnyedén kikaphatnak a Jászberénytől is minden más, számukra papíron kedvező faktortól függetlenül.

Búcsúmeccsére készül Potocnik (vaol.hu)

Az NB I-es kosárlabda bajnokság 14. fordulójában a Jászberényt fogadja az Egis Körmend. Ezen a mérkőzésen vezeti utoljára a körmendieket Gasper Potocnik, aki a Sopron elleni vereséget követően mondott le vezetőedzői posztjáról.

Egis Körmend – JP Auto-Jászberényi KSE (Bb1.hu)

Utolsó mérkőzésére készül Potocnik Körmenden. Péntek délelőtt talán sokak meglepetésére jött a hír, hogy a zsinórban elszenvedett négy vereség – három a bajnokságban, egy a nemzetközi porondon – után lemondott Gasper Potocnik, aki így a JKSE elleni szombati találkozón ül le utoljára a körmendi kispadra. Az elmúlt hetek eredményeit figyelembe véve is a vasiak győzelmére van nagyobb esély a kiesés ellen küzdő JKSE ellen.

 


Térkép betöltése...

Időpont 2018. január 06., szombat - 18:00

Helyszín Körmend, Városi Sportcsarnok

Kategóriák


Egis Körmend - JP Auto - JKSE