Egis Körmend – Falco KC Szombathely
Férfi kosárlabda NB1 A-csoport, Alapszakasz – 5. forduló
Körmend, 2017. október 21., szombat 18:00

Játékvezetők és MKOSZ Ellenőr: Benczur Tamás, Török Róbert, Jakab László (Várhalmi Zsolt)

Online statisztika: http://kosarsport.hu/live
Élőképes közvetítés (MTEtv): http://www.youtube.com/channel/UCBXORYHQk9JVT26AXx8R2fA/live

Sajtószemle

Egis Körmend (Facebook)

Jegyelővétel

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy a szombati vasi rangadóra egy nappal korábban, pénteken este 19 és 20 óra között lehet elővételben jegyet váltani a sportcsarnok főpénztárában.

A mérkőzés napján a pénztárak 15 órakor nyitnak majd.

Bemelegítés – A-csoport, Alapszakasz – 5. forduló (kezdo5.hu)

Egis Körmend (2-1) – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely (2-1)

Vasi rangadót is rendeznek a hétvégén, ami természetesen a kör legnagyobb csatájának számít, hiszen két, nemzetközi porondon is érdekelt topcsapat küzd majd meg egymással. A bajnokságban mindkét gárdának volt már finoman szólva sem túl biztató és jó teljesítménye is, a FIBA Europe Cupot viszont a Körmend egy óriási fordítással és győzelemmel, a Falco pedig egy olyan mérkőzéssel kezdte, amit könnyedén meg is nyerhetett volna, és végül hosszabbítás után veszített el két ponttal. Mindkét csapatnak haza kellett utaznia, de a Körmend egyrészt közelebbről érkezett vissza Magyarországra, másrészt jóval jobb hangulatban tehették meg mindezt, mint holnapi ellenfelük.

Egis Körmend – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely (Bb1.hu)

Potocnik szerint a Falcóé a legjobb csapat az idei bajnokságban. – Az 5. fordulóban kerül sor a szezon első vasi rangadójára, a Körmend fogadja a Falcót. A bajnokságban mindkét csapat két győzelemmel és egy vereséggel áll: a piros-feketék Kaposváron, a sárga-feketék Pakson kaptak ki. A főpróba felemásra sikerült: szerdán Gasper Potocnik együttese nagy hátrányból fordított a BC Balkan ellen a FIBA-kupában, míg a szombathelyiek hosszabbítás után maradtak alul két ponttal a Nyizsnyij Novgorod vendégeként.


Térkép betöltése...

Időpont 2017. október 21., szombat - 18:00

Helyszín Körmend, Városi Sportcsarnok

Kategóriák


Egis Körmend - Falco KC Szombathely