Egis Körmend – Falco KC Szombathely
Férfi kosárlabda NB1 A-csoport, Középszakasz – 4. forduló
Körmend, 2018. április 18., szerda 18:00

Játékvezetők és MKOSZ Ellenőr: Kapitány Gellért, Farkas Gábor, Söjtöry Tamás (Faidt Mihály)

Online statisztika: http://netcasting.webpont.com/?hun_2phu_7

http://kosarsport.hu/live

Élőképes közvetítés (MTEtv): https://youtu.be/YzIAn7tTWT4

Sajtószemle

Bemelegítés – A-csoport, Középszakasz – 4. forduló (kezdo5.hu)

Egis Körmend (18-10, 4.) – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely (20-8, 3.)

Vasi El Clásico is lesz holnap, ahol mindig az adott napi forma dönt, de a hazaiak nem néznek jó előjelekkel a derbi elé – négymeccses vereségsorozatban vannak, és kifejezetten fásultnak tűnnek, hátul rengeteg az üresjárat, a támadójátékuk pedig nagyon sokszor egysíkú. A Falco is az Alba elleni vereség után érkezik meg erre a mérkőzésre, de jóval potensebb játékot mutattak Szrecsko Szekulovicsék az elmúlt egy hónap során. Abban bízhatnak a körmendi szurkolók, hogy Gasper Potocnik együttesében felmérik a játékosok, mit jelent egy Falco elleni rangadó, mert ha ez nem történik meg, jelen állapotában a sárga-fekete alakulat az esélyesebb – a korábbi években azért többször is bebizonyosodott, hogy a vasi klasszikuson nem nagyon számítanak az előzmények, és a Körmend lehet a pihentebb, hiszen a hétvégén nem játszott, ezek szólnak a vendéglátó mellett.

A Körmend és a Falco KC csap össze szerdán (vaol.hu)

Vas megyei rangadót rendeznek az NB I-es férfi kosárbajnokság felsőházi középszakaszának 4. fordulójában: az Egis Körmend szerdán 18 órakor a Falco-Vulcano Energia KC Szombathelyt fogadja.

Körmendre látogat a Falco (hungarysport.hu)

Kilábalna a hullámvölgyből az Egis Körmend együttese, amely legutóbb hazai környezetben nyert az Alba Fehérvár elleni alapszakaszbeli mérkőzésen. Azóta zsinórban négyszer hagyták el a pályát vesztesen Ferencz Csabáék. Ennek tudatában érthető, hogy jelenleg a felsőházban a negyedik helyen áll Gasper Potocnik csapata. Amennyiben szeretné ledolgozni hátrányát a riválisokkal szemben, abban az esetben mindenképpen le kell győzniük a megyei riválisukat. A Falco ellen az alapszakasz során 15 pontos sikert arattak a piros-feketék hazai környezetben, ez pedig kedvező előjelnek is tekinthető. Főleg akkor, ha hozzávesszük, hogy a szombathelyiek a hétvégén vereséget szenvedtek Fejér megyében.

Váradi Benedek: a saját játékunk győzelmet hozhat! (falcokc.com)

Csapatkapitányunk szerint hiába került hullámvölgybe a Körmend, nagyon jól kell játszani az idegenbeli győzelem érdekében!

Egis Körmend – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely (Bb1.hu)

Négy meccs után, a rivális ellen állnának talpra a piros-feketék. A felsőház harmadik fordulójában vasi rangadót rendeznek. A hétvégén szabadnapos Körmend eddig mind a két fellépését elveszítette a középszakaszban, sőt előtte Kecskeméten és Pécsen is kikapott az alapszakaszban, így négy meccse nyeretlen, míg a sárga-feketék a KTE legyőzése után, szombaton a bajnok Alba Fehérvár otthonában maradtak alul egy ponttal, 71-70-re.

 


Térkép betöltése...

Időpont 2018. április 18., szerda - 18:00

Helyszín Körmend, Városi Sportcsarnok

Kategóriák


Egis Körmend – Falco KC Szombathely