Egis Körmend – DEAC
Férfi kosárlabda NB1 A-csoport, Alapszakasz – 19. forduló
Körmend, 2018. február 3., szombat 18:00

Játékvezetők és MKOSZ Ellenőr: Török Róbert, Surányi Gábor, Horváth Alajos (Szabadvári János)

Online statisztika: netcasting.webpont.com/n6/?hun_926

http://kosarsport.hu/live

Élőképes közvetítés (MTEtv): https://youtu.be/rHHzu-G9NlA

Sajtószemle

Bemelegítés – A-csoport, Alapszakasz – 19. forduló (kezdo5.hu)

Egis Körmend (13-4, 2.) – DEAC (6-12, 11.); 2018.02.03., szombat, 18:00

Ez a jelen pillanatban elég egyértelmű mérkőzésnek tűnik. A Körmend kijött a gödörből, a bajnokságban is behúzott már zsinórban négy győzelmet, a FIBA EC-ben kettőt, és egészen jó esélyei vannak a továbbjutásra, kezdenek visszatérni a sérültek is, és eddig Dillard is beválni látszik. A DEAC ezzel szemben hét vereséget gyűjtött be, kikapott majdnem minden riválisától a tabella alsó felében, és úgy tűnik, hogy az a plusz, ami az alapszakasz első felében megvolt a csapatnál, veszni látszik. A meccs Körmenden lesz, az állományok alapján is a vasiak felé billen a mérleg nyelve, még hiányzók is lesznek a hajdúságiaknál, a forma alapján szintén egyértelmű a hazai – topfavorit a Körmend.

Nehéz mérkőzés vár a DEAC-ra Körmenden (deac.hu)

Szombaton a bajnokesélyes Egis Körmend vendége lesz az utóbbi időben hullámvölgybe kerülő DEAC. A 18 órától kezdődő találkozó egyértelmű esélyese a jelenleg második helyen álló vasi alakulat, akik hazai pályán eddig félelmetes teljesítményt nyújtanak.

Egis Körmend – DEAC (Bb1.hu)

A vendégektől két kulcsember is hiányzik. A négy forduló óta veretlen, második helyen álló Körmend hazai pályán fogadja az újonc DEAC-ot. A vendégekre rájár a rúd, nem elég, hogy hét meccse nyeretlenek, a kezdőcsapatukból is kiesett két ember sérülés miatt. A két csapat őszi meccsét, október végén 110-70-re a piros-feketék nyerték.


Térkép betöltése...

Időpont 2018. február 03., szombat - 18:00

Helyszín Körmend, Városi Sportcsarnok

Kategóriák


Egis Körmend - DEAC