Egis Körmend – Bnei Herzliya
FIBA Europe Cup, N csoport, 6. forduló
Körmend, 2017. január 25., szerda 17:30 (TV: 17:15 – DigiSport 1)

Játékvezetők: Zafer YILMAZ (TUR), Ernad KAROVIC (BIH), Ivor MATEJEK (CZE)
Ellenőr: Anthony COLGAN (AUT)

FIBA összehasonlítás: http://www.fiba.com/europecup/16-17/2501/K%C3%B6rmend-Bnei-Herzliya

Online statisztika: http://www.fiba.com/ls/#12643&12687-N-12

Élőképes közvetítés: https://youtu.be/2U26jwMIXIM


Sajtószemle

A Körmendnek a Bnei Herzliya ellen kell nyernie (kezdo5.hu)

Szerda este 17:30-tól az Egis Körmend csapata a Bnei Herzliyát fogadja a FIBA Europe Cup második csoportkörének mindent eldöntő, 6. fordulójában. A mérkőzés felvezetőjét olvashatjátok.

Szerdán is számít a csapat a diákok támogatására (bckormend.hu)

Szerdán zárul a FIBA Európa Kupa második csoportkörének mérkőzéssorozata, amelyben a Egis Körmendnek van esélye csoportelsőként vagy akár másodikként is továbblépni a legjobb 16 közé. Ennek első feltétele, hogy csapatunk itthon is legyőzze a Bnei Herzliya együttesét. A csapat ezúttal is számít fanatikus szurkolói támogatására! Köztük ismét várjuk az általános iskolák felsőseit és a középiskolásokat. A megszokott módon, csoportosan érkezhetnek a diákok, de senki ne feledje, hogy ezúttal a megszokottól korábban, 17:30-kor kezdődik a találkozó! Szurkoljunk együtt a körmendi kosárlabdázás újabb sporttörténeti sikeréért!

Csak sportszerűen! (bckormend.hu)

Tisztelt Szurkolóink! Két nagyon fontos mérkőzés előtt áll csapatunk. Vasárnap, a bajnokság alapszakasza második körének nyitányán a már idegenben sem nyeretlen Szeged, szerdán, a FIBA Európa Kupában pedig a Bnei Herzliya együttese lesz a vendégünk. Mindkét találkozón újra szükség lesz szurkolóink mérkőzések sorsát meghatározó buzdítására, reméljük, ezúttal is számíthatunk erre!

EC: Egis Körmend – Bnei Herzlia (bb1.hu)

A szezon egyik legfontosabb meccse vár a vasi piros-feketékre. Az izraeli bajnokságban harmadik helyen álló Bnei Herzlia együttesét fogadja az Egis Körmend a FIBA Europe második csoportkörének mindent eldöntő, hatodik fordulójában. Az izraeli együttessel szemben a vasiak számára hatalmas a tét, hiszen győzelem esetén továbbjuthat a kvartettből. Ha nyer a Körmend, és a többi csoportban megfelelően alakulnak az eredmények, vagy ha a Nanterre kikap Fehéroroszországban a Cmoki Minszk vendégeként, akkor Gasper Potocnik együttese továbbléphet a csoportból.

Győznie kell a Herzliya ellen a Körmendnek (vaol.hu)

A FIBA Európa Kupa második csoportkörének utolsó versenynapján, szerdán 17.30-tól az izraeli Bnei Hezliya gárdáját fogadja az Egis Körmend kosárlabdacsapata. Mindenképpen nyerniük kell a piros-feketéknek, de a 16 közé jutásuk még további eredményektől is függ.


Térkép betöltése...

Időpont 2017. január 25., szerda - 17:30

Helyszín Körmend, Városi Sportcsarnok

Kategóriák


Egis Körmend - Bnei Herzliya