Egis Körmend – BC Nevezis
FIBA Europe Cup, J csoport, 2. forduló
Körmend, 2018. január 10, szerda 18:00 (TV – DIGI Sport 1, 17:45 élő)

Játékvezetők:Luka Kardum (CRO), Steve Bittner (GER), Hugues Thepenier (FRA). Ellenőr: Ales Kamnikar (SLO)

FIBA összehasonlítás: http://www.fiba.basketball/europecup/17-18/1001/Egis-K%C3%B6rmend-BC-Nevezis
Online statisztika: http://www.fiba.basketball/ls/#10857&10912-J-3
Élőképes közvetítés: https://youtu.be/h_dHdZiZYlw

Sajtószemle

Litván ellenfelet fogad a Körmend (kezdo5.hu)

Szerda este 18:00-tól a Körmend a BC Nevezist fogadja a FIBA Europe Cupban – fontos hazai meccs előtt Gasper Potocnikék.

A litvánok múltjáról, keretéről írtunk már három hete, amikor az Alba Fehérvár volt az ellenfelük – ezen a linken olvashattok róluk. Azt is megírtuk, hogy hosszabbítás után verték a magyar bajnokot a második csoportkör első fordulójában 90-87-re. Annyi változás van a keretükben azóta, hogy a Barcelonától kölcsönbe kapott Tadasz Szedekerszkisz elkezdett játszani náluk, az nem lenne meglepő, ha ő is pályára lépne Körmenden. Másrészt igazoltak karácsony előtt egy 21 éves, 194 centis hátvédet, Margirisz Normantaszt.

FIBA-kupameccsel folytatja a Körmend (vaol.hu)

Az Egis Körmend kosárlabdacsapata FIBA Europe Cup-találkozóval folytatja e heti mérkőzéssorozatát. Gasper Potocnik legénysége a litván Nevezis együttesét fogadja szerdán 18 órától.

EC: Egis Körmend – BC Nevezis (Bb1.hu)

Nem volt sok idejük pihenni a vasiaknak. Folytatódik a FIBA Europe Cup, az Egis Körmend a litván Nevezist fogadja. Gasper Potocnik együttese az első körben egy szoros mérkőzésen szenvedett vereséget a Büyükcekmece ellen, 79-72-re nyert a török csapat. A Nevezishez az Alba látogatott, és bár nagy hátrányt dolgoztak le Lóránt Péterék, végül hosszabbításban 90-87-re kaptak ki. A litván bajnokságban a Nevezis négy győzelemmel és tizennégy vereséggel a kilencedik helyen áll, mögötte csupán a Vytautas van.


Térkép betöltése...

Időpont 2018. január 10., szerda - 18:00

Helyszín Körmend, Városi Sportcsarnok

Kategóriák


Egis Körmend - BC Nevezis