Egis Körmend – Basic-Fit Brussels
FIBA Europe Cup, D csoport, 2. forduló
Körmend, 2017. október 24., kedd 18:45 (TV – DIGI Sport 3, 18:40 élő)

Játékvezetők: Serkan Emlek (TUR), Ilya Putenko (RUS); ellenőr: Dragan Minic (SRB)

FIBA összehasonlítás: http://www.fiba.basketball/europecup/17-18/2510/Egis-K%C3%B6rmend-Basic-Fit-Brussels
Online statisztika: http://www.fiba.basketball/ls/#13493&13494-D-3
Élőképes közvetítés: https://youtu.be/rflNWBHsC24

Sajtószemle

Belga együttest fogad az Egis Körmend (kezdo5.hu)

Holnap este 18:45-től a gyenge formában lévő Basic-Fit Brussels együttese látogat Körmendre a FIBA Europe Cup csoportkörének 2. fordulójában. A belgákról egy éve írtunk már részletesebben, hiszen az Alba Fehérvár ellenfelei voltak a FIBA Europe Cup első csoportkörében. Akkor 1-5-tel a csoport utolsó helyén végeztek, de történetük legjobb szezonját futották így is, miután a bajnokságban 25-15-tel a második helyen végeztek, és a rájátszásban is bejutottak a fináléba, ahol 3-1-re győzte le őket a bajnok Telenet Oostende. Új vezetőedzőt neveztek ki, Laurent Monier-t, aki 2012 óta dolgozott a klubnál segédedzőként, korábban pedig rendőr volt.

A Brüsszelt fogadja az Egis Körmend (vaol.hu)

Kedden újra hazai pályán szerepel az Egis Körmend csapata. Ezúttal a FIBA Europe Cup D csoportjának második fordulójában fogadják a belga Basic-Fit Brussels gárdáját. A labdát 18:45-kor dobják fel a Városi Sportcsarnokban.

EC: Egis Körmend – Basic-Fit Brüsszel (Bb1.hu)

“A Brüsszel nem egy jól dobó csapat, ez azonban nem azt jelenti, hogy lebecsülnénk őket.” A FIBA Europe Cup első fordulójában az Egis Körmend tizennyolc pontos hátrányt ledolgozva nyert idegenben 84-83-ra a bolgár BC Balkan ellen. Hétvégén vasi rangadót rendeztek, amit az MTE nyert meg otthon 91-76-ra, győzelemmel hangolt tehát Gasper Potocnik csapata a Brüsszel elleni meccsre. A belga együttes hazája bajnokságában eddig mindössze egyszer nyert, három alkalommal pedig kikapott, így a hetedik pozíciót foglalják el a tíz csapatos kiírásban.

Ferencz Csaba és Gasper Potocnik gondolatai a Brüsszel elleni mérkőzés előtt (MTEtv)

 


Térkép betöltése...

Időpont 2017. október 24., kedd - 18:45

Helyszín Körmend, Városi Sportcsarnok

Kategóriák


Egis Körmend - Basic-Fit Brussels