Egis Körmend – Alba Fehérvár
Férfi kosárlabda NB1 A-csoport, Középszakasz – 6. forduló
Körmend, 2018. április 28., szombat 18:00

Játékvezetők és MKOSZ Ellenőr: Cziffra Csaba, Praksch Péter, Ádám József (Balogh László)

Online statisztika: http://netcasting.webpont.com/?hun_2phu_11

http://kosarsport.hu/live

Élőképes közvetítés (MTEtv): https://youtu.be/udK-PgYAbxE

Sajtószemle

Bemelegítés – A-csoport, Középszakasz – 6. forduló (kezdo5.hu)

A vasi piros-fekete klub a felsőház egyetlen nyeretlen csapata most már, az Alba viszont csak Szolnokon kapott ki eddig a középszakaszban, jóval jobb formában vannak a vendégek. Az nagy kérdés most is, hogy ki lesz bevethető hazai oldalon, folyamatosan hiányzókkal bajlódik a Körmend, és hogy az új edző hazai közönség előtt hogyan tud bemutatkozni. A vendéglátó mellett jelenleg nem sok minden szól, de saját pályájukon azért összekaphatják magukat Ferencz Csabáék – egyébként az Alba jobb állapotban van minden szempontból, pihent is a hét közben, és ha a szezon első felében látott védekezést akár csak megközelítik Dzunics Braniszlav tanítványai, hasonlóan egyoldalú mérkőzésen is nyerhetnek, mint a kupadöntő előtti három egymás elleni összecsapáson.

Lidérces álomból ébredne a Körmend (vaol.hu)

Az Egis Körmend az Alba Fehérvárt fogadja az NB I-es férfi kosárlabda-bajnokság középszakaszában szombaton este (18.00).

A határszélen vendégeskedünk (albakosar.hu)

A legutóbbi fordulóban szabadnapos volt az alapszakaszt a harmadik helyen záró együttesünk, utoljára múlt szerdán, Szolnokon léptünk pályára. Remekül kezdtünk a listavezető otthonában, bár két perc elteltével centerünk, Lóránt Péter kivált a játékból, az első délidőben végig domináltunk, 15 ponttal elléptünk. A nagyszünet után vette át a kezdeményezést a vendéglátó, az Olaj végül egylabdás meccsen győzött 81-79-re. Az utolsó labda a miénk volt, de rontottunk a dudaszó előtti másodpercekben. Előzőleg háromszor nyertünk, hazai pályán vertük a körmendieket imponáló játékkal, 88-69-re, aztán végig vezetve, 77-67-re győztünk Kecskeméten, majd egy szoros összecsapás következett, két hete 71-70-re gyűrtük le a szombathelyieket az Alba Regia Sportcsarnokban. Azon a derbin a Falco támadhatott a zárás előtt a győzelemért, ám hibáztak.

Egis Körmend – Alba Fehérvár (Bb1.hu)

A hazaiaknak kettő, a vendégeknek három hiányzójuk lesz. – Szombaton este a negyedik fogadja a harmadikat, amikor az Egis Körmend az Alba Fehérvár együttesét látja vendégül a felsőházi középszakasz hatodik játéknapján. Az Alba múlt hétvégén az Olaj vendégeként kapott ki, míg a vasiak Kecskeméten debütáltak vereséggel az új vezetőedzővel.


Térkép betöltése...

Időpont 2018. április 28., szombat - 18:00

Helyszín Körmend, Városi Sportcsarnok

Kategóriák


Egis Körmend - Alba Fehérvár