DEAC – Egis Körmend
Férfi kosárlabda NB1 A-csoport, Alapszakasz – 6. forduló
Debrecen, 2017. október 28., szombat 18:00

Játékvezetők és MKOSZ Ellenőr: Győrffy Pál, Farkas Gábor, Minár László (Fekete László)

Online statisztika: http://netcasting.webpont.com/n6/?hun_838

http://kosarsport.hu/live

Élőképes közvetítés ( MTEtv ): https://youtu.be/JH97NE2Y5qo

Sajtószemle

Bemelegítés – A-csoport, Alapszakasz – 6. forduló (kezdo5.hu)

DEAC (3-2) – Egis Körmend (3-1)
2017.10.28., szombat, 18:00

Kifejezetten jó mérkőzés kerekedhet ebből is, hiszen a DEAC négy jó légióst szerződtetett, ennek és az alájuk dolgozó magyar magnak köszönhetően öt forduló után 3-2-vel állnak, ami jóval több mint dicséretes egy újonctól. A Körmendnek természetesen jóval mélyebb kerete van, mások a céljai is, több másik sorozatban is szerepel a gárda, úgyhogy esélyesként léphet parkettre, főleg úgy, hogy kedden nem nagyon kellett megszakadniuk a Basic-Fit Brussels ellen, nyugodtan alakíthatta Gasper Potocnik a játékidőket. A vendégeknél Wright nem játszott a belgák ellen, de annyira nem tűnt ki a hiányzása, a hazaiaknál azonban Dallas Lauderdale az előző összecsapáson megsérült – az óriási érvágás lenne, ha ő kiesne, mert vele együtt akár nagy küzdelemre is kényszerítheti vasi ellenfelét a DEAC, nélküle viszont jelentősen csökkennek az esélyeik.

Debrecenben az Egis Körmend (vaol.hu)

A férfi kosárlabda-élvonal 6. fordulójában szombaton Debrecenben vendégszerepel az Egis Körmend gárdája. A DEAC elleni találkozó 18 órakor kezdődik az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban. Éppen akkor, amikor a Rába-parti városban Körmend 773. születésnapját ünneplik.

Beharangozó: Farkasék borítanák a papírformát (debka.hu)

Szombaton újra hazai pályán szerepel a DEAC első osztályú kosárlabdacsapata. Berényi Sándor együttese a jelenleg harmadik helyen álló, bajnokesélyes Egis Körmend együttesét fogadja az Oláh Gábor utcán. Fontos változás az eseménnyel kapcsolatban, hogy az eredeti időponthoz képest egy órával később, 18 órától kezdődik a mérkőzés.

Nagyszerű formában várják a találkozót a debreceni kosarasok, hiszen legutóbbi két mérkőzésüket megnyerték a közvetlen rivális Jászberény, illetve MAFC ellen, így meglepetésre jelenleg a tabella 6. helyén állnak 3-2-es mérleggel. –Nagyon fontos mérkőzéseken vagyunk túl, két, várhatóan szintén a bennmaradásért küzdő csapatot sikerült legyőznünk. Mindkét meccsen voltak rosszabb periódusaink, de szerencsére valaki mindig át tudta lendíteni a csapatot a holtponton. –mondta a sérülése után újra bevethető Farkas Attila.

DEAC – Egis Körmend (Bb1.hu)

A DEAC elköszönt egyik légiósától; nem volt zökkenőmentes a Körmend odaútja. Ahogyan azt a korábbi cikkünkben is jeleztük, egy órával később, 18:00-kor veszi kezdetét szombaton a DEAC – Egis Körmend összecsapás az NB I. hatodik fordulójában. Mindkét csapat remek formában várja a találkozót, a hazaiak az előző négy bajnokijukból hármat megnyertek, míg Csorvásiék a 2017-18-as szezon tíz tétmeccséből – beleértve a nemzetközi porondot is – kilencszer zsebelték be a győzelmet.


Térkép betöltése...

Időpont 2017. október 28., szombat - 18:00

Helyszín Debrecen, Oláh Gábor utcai sportcsarnok

Kategóriák


DEAC - Egis Körmend