Castrum Sec-Dinamica SE Körmend utánpótlás versenyen Ausztriában járt 2018. április 28-án, ahonnan 1 aranyérmet, és 2 bronzérmet hoztak.

5 ország 30 klubjának versenyében jó eredményeket értünk el. Kiemelkedő szereplő ismét NAGY DÁVID volt. A csapat jól teljesített.

Horváth Szabolcs kadett-1, light-contactban -28kg-ban neveztük. Sajnos kis súlya miatt nem volt ellenfele ebben a kategóriában. Az ő szerepe a megfigyelés, tapasztalat szerzés volt, valamint segédkezett a küzdőtér sarkában.

Nagy Dávid két szabályrendszerben is versenyzett. Light-contact szabályrendszerben -47kg-ban lépett először tatamira. Első ellenfele Ladinger Lukas /AUT./ a nagy iramú kezdés miatt már az első menetben feladta a küzdelmet versenyzőnkkel szemben.

Ismét egy osztrák versenyző következett a sorban, akivel a döntőbe jutás volt a tét, Mihalits Michael végig küzdötte a meneteket, de a végén Dávid 3:0 arányban felül múlta ellenfelét és jutott a döntőbe.

A döntő küzdelem egy kissé lejtős pályán zajlott Salzburger Noel egy kiemelkedő versenyzőnek számít az osztrák csapatban. De neki sem sikerült megállítani versenyzőnket, 2:1 arányban a körmendi fiú kezét emelték a magasba és lett aranyérmes.

Rögtön ezután mehettünk egy másik pástra, ahol kick-lightban, itt már -52kgban kellett teljesítenie. Egy kissé fáradtan vágtunk bele a küzdelmekbe és a végén sikerült egy bronzérmet begyűjteni.

Klubtársa Baranyai Hanna Junior korcsoportban -60kg point-fight szabályrendszerben indult és sikerült még egy bronzérmet kiharcolnia.

Gratulálok a teljesítményhez!

(Andorka Imre)