A Jobbik mind a 106 választókerületben indít képviselőjelöltet az április 8-ai országgyűlési választáson. A legerősebb ellenzéki párt önállóan készül a kormányváltásra annak ellenére is, hogy a hatalom az Állami Számvevőszéket felhasználva a törvénytelenül kiszabott 663 milliós bírságággal próbálta volna megakadályozni a parlamenti választáson való indulásunkat, de ezt a céljukat sem sikerült elérniük.

Csütörtök estig 6503 magyar ember már 101 239 783 millió forint támogatást adott a Jobbiknak a bírság kifizetésére indított gyűjtés során. Hálásan köszönjük nekik a magyar szabadság és a demokrácia melletti kiállásukat, anyagi áldozatvállalásukat.

Ma reggel a Nemzeti Választási Irodánál a Jobbik Magyarországért Mozgalom hivatalosan regisztráltatta magát a választáson induló jelölő szervezetek között.Az országos jelöltállítási folyamat során kiválasztott politikusaink magyar szívvel, józan ésszel, tiszta kézzel állnak rajtvonalhoz a hazánk jövője szempontjából sorsdöntő küzdelemben. Felkészült, bátor, esélyes jelöltjeink minden választókerületben készen állnak a választási küzdelemre és a győzelemre, hogy utána együtt teremtsünk a magyar emberekkel biztonságos, élhető, igazságos és szabad Magyarországot.

A Jobbik teljes képviselői listája itt olvasható >>>