2017. december 9-én ismét az esztergomi egyesület rendezte a kick-box Mikulás Kupát, melyen a körmendi Castrum Sec-Dinamica SE 3 fővel vett részt.

Huszonkettő egyesületből 151 versenyző adott le 241 nevezést. Három szabályrendszerben point-fighting, light-contact és kick-lightban versenyeztek a sportolók. A Castrum Sec-Dinamica SE Körmend 3 fővel képviselte az egyesület és a város színeit.

Nagy Dávid cadet2 -47kg két szabályrendszerben is megmérettette magát.

Először light-contact szabályrendszerben küzdött, első ellenfele Madarász Ábel szombathelyi versenyző. Dávid lassan melegedett bele a játékba, de a második menetben átvette a vezetést és már nem is engedte, hogy visszaforduljon az eredmény állása.

A döntőben egy nagyon ügyes esztergomi Barát Albert Károly várta, aki mint korábbi mérkőzésein még esélyt sem adva ellenfeleinek magabiztosan nyert. Dávidnak sikerült megnehezíteni ellenfele dolgát, de a mérkőzés végén az esztergomi harcos kezét emelték magasba, és Dávid a dobogó második fokára állhatott fel.

Kick-light szabályrendszerben a gépi sorsolás már úgy alakította a küzdelmeket, hogy a döntőbe jutásért mérkőzött meg a körmendi és az esztergomi versenyző. Ez a küzdelem is az ellenfél győzelmét hozta. Dávid végül is nem szomorkodhatott ebben a szabályrendszerben sem, hisz egy bronzéremmel gyarapíthatta éremgyűjteményét.

Hegedűs Marcell -74kg felnőtt kick-light szabályrendszerben harcolt és egy szépen csillogó ezüstéremig jutott.

Pallósi Balázs -79kg junior kick-light szabályrendszerben lépett tatamira, egészségi állapota nem volt a legjobb, de a szíve hozta. Igaz, a fényesebb érem most elmaradt, de így is büszke lehet magára. A döntőbe jutásért az a Szabó-Tóth Dávid, ZMKBA versenyzője várta, akit már két alkalommal is maga mögé tudott utasítani. Sajnos a betegségéből fakadóan a legyengült fizikuma miatt az ellenfél kezét emelték fel a mérkőzés végén.

Balázs ezen a versenyen a dobogó harmadik fokára állhatott.