Augusztus 12-én kezdődött a 16. Hétrétország köztivál, amely egészen augusztus 20-ig várja az érdeklődőket az Őrségbe. Ezek a programok lesznek keddtől péntekig!

Augusztus 15. (kedd)

Kedden indul a Forrásvidék elnevezésű túrasorozat második állomása. A túra délután 15 órakor kezdődik az őriszentpéteri Malom Látogatóközponttól, az érdeklődők a Vadása-tó mellett fakadó a Rókalyuk-forrást és környékét ismerhetik meg. Túrára fel!

Kedd este Őriszentpéteren gyűlnek össze a magyar népzene és világzene nagyjai, a Malom udvar színpadán 19.30-tól veszi kezdetét a Rendhagyó Prímástalálkozó, amelyen fellép többek közt Lakatos Róbert, Pál István Szalonna, Balogh Kálmán, Herczku Ágnes, Korpás Éva és még sokan.

Hétrét Filmklub: Az állampolgár, magyar játékfilm, 2017, 109 perc

21:30 Őriszentpéter, Malom Látogatóközpont

Augusztus 16. (szerda)

Szerdán délután a SimorÁg TánCirkusz előadását tekinthetjük meg az őriszentpéteri Pajtaszínházban, a darab címe: Ember tenyerében, dinnyének magjában. A szerdai nap főfellépője a Ripoff Raskolnikov Band, vendégzenekar a Terra Profonda.

Hétrét Filmklub: 1945, magyar játékfilm, 2017, 91 perc

17:00 Őriszentpéter, Malom Látogatóközpont

Augusztus 17. (csütörtök)

Dandala, ez a címe a HolddalaNap Zenekar koncertjének, őket csütörtökön 19.30-tól hallgathatjuk meg a Malom udvar színpadán. A koncertet követően ismét lehetőség lesz csillagnézésre, aki szeretné bebarangolni az Őrség alatti esti égboltot, az 22:30-tól teheti meg, találkozás az őirszentpéteri Árpád-kori templom parkolójában.Takaró, meleg ruha és zárt cipő ajánlott!

Hétrét Filmklub: Brazilok, magyar játékfilm, 2017, 105 perc

21:30 Őriszentpéter, Malom Látogatóközpont

További információ: