Hagyományosan Innsbruckban, a festői szépségű tiroli városban rendezték meg 2017-ben is az osztrák világkupát. A várost körül ölelő óriási hegyek is tükrözték a verseny nagyságát. Ez a világkupa már a második legnagyobb verseny Közép-Európában, több mint kétezer indulójával.

A Castrum Sec-Dinamica Se Körmend három versenyzőjével vett részt ezen a viadalon. Céljuk a tanulás és nemzetközi tapasztalatok szerzése volt.

Major Szabolcs kadett 2 korcsoportban, light-contact -57kg-ban Bovi Valerioval az olasz Top Team csapat tagjával kezdett. Bár Szabolcs jól játszott, mégsem volt sikeres, így nem folytathatta a további küzdelmeket.

Pallósi Balázs junior korcsoportban két szabályrendszerben is versenyzett. -74kg-ban light-contact szabályrendszerben Pavnjak Pero osztrák versenyző akadályozta meg abban, hogy a négy közé jusson. Kick-light szabályrendszerben a dobogó harmadik fokára állhatott.

Hegedűs Marcell felnőtt korcsoportban, light-contactban -74kg-ban versenyzett. Az egyik legnépesebb mezőnyben 36-os tábláról indult. Ellenfele, Bercelis Roberto olasz versenyző ezúttal jobbnak bizonyult.

A csapat komoly tapasztalatokkal térhetett haza és folytathatja a megkezdett munkánkat.