Szerdán hivatalossá vált, hogy a tavalyi közönségkedvenc, a csapat oszlopos tagja, Cole Dickerson visszatér és újra az Egis Körmend játékosa lesz.

A régi-új légiós pénteken érkezik a vasi városba és kapcsolódik be a vasi rangadóra készülő csapat munkájába. Dickerson érkezésével hat idegenlégiós áll a szakmai stáb rendelkezésére, miután vasárnap Lasan Kromah-val is szerződést kötöttek.

Az Egis Körmend sajtóközleménye:

Cole Dickerson visszatér Körmendre

A mai napon hivatalossá vált, hogy az előző szezon egyik meghatározó játékosa újra magára ölti az Egis Körmend mezét.

Cole Dickerson várhatóan pénteken megérkezik korábbi állomáshelyére, ezzel a piros-feketéknél is hat idegenlégiós áll majd a szakmai stáb rendelkezésére.

Hosszú évek játékoskeringői után az előző szezonban olyan légiós ötöst sikerült igazolni Körmendre, amellyel a csapat megnyerte a Magyar Kupát és bajnoki bronzérmet szerzett, sőt, közel volt a finálé eléréséhez is. A vezetőedző személye mellett ennek komoly oszlopa volt a tudatos kiválasztásnak köszönhetően megfelelő emberi és játéktudású külföldi kosarasok leigazolása. Közülük a második tér most vissza egykori csapatához.

Az elmúlt hetek sérüléshulláma megmutatta, hogy – Lasan Kromah leigazolása után is – szükség van az erősítésre, aminek lehetőségével több hazai rivális is élt már.

Cole Dickerson játékával bizonyította az előző szezonban, hogy sokoldalú, a csapat számára nagyon hasznos, kiegyensúlyozott teljesítményre képes kosaras, aki ismeri a várost, a közeget és több játékostársát is, ami megkönnyítheti az újbóli beilleszkedését.