Nem könnyű a körmendi kosarasok helyzete az utóbbi időben. A múlt hét folyamán Jordan Loveridge szerződésének felbontását kezdeményezte a csapat vezetősége, több játékos is betegséggel küzd, ráadásul a hátvégén sérülést szenvedett Horti Bálint és Németh Ákos is.

Az amúgy sem bő rotáció tovább szűkült, mivel Németh Ákos az U20-as találkozón szenvedett enyhe agyrázkódást, míg Horti Bálint jobb lábán szenvedett külső bokaszalag sérülést.

Az Egis Körmend sajtóközleménye:

Sérültjeink állapotáról

Mint köztudott, két játékosunk is sérülés miatt esett ki az amúgy sem bő rotációnkból vasárnap, Zalaegerszegen.

Németh Ákos a felnőtt mérkőzésen már pályára sem léphetett, mert az U20-as találkozón szenvedett balszerencsés sérülést. Egy esés nyomán enyhe agyrázkódás és kisebb keresztcsontzúzódást szenvedett, de ő kedden már edzésbe állhat.

Hosszabb ideig tart viszont Horti Bálint felépülése, aki jobb lábán szenvedett külső bokaszalag sérülést. Bár szerencsére úgy tűnik, hogy gyógyulása nem tart majd olyan sokáig, mint azt elsőre tegnap sejteni lehetett, hiszen akkor akár 3-4 hetes kiesés is elképzelhetőnek tűnt, de későbbi lehetőségeiről a jövő hétfői kontroll dönt majd. Így rá a kupahétvégén nagy valószínűséggel nem számíthat Gasper Potocsnik és stábja, illetve a csapat.