Kedves körmendi fiatalok, barátaink!

Október 2-án egy olyan történelmi jelentőségű, sorsdöntő kérdésről kell döntést hoznunk, amely meghatározza majd Magyarország és benne lakóhelyünk, Körmend jövőjét, az elkövetkezendő hosszú évtizedekre és évszázadokra. Arról kell döntenünk, hogy elfogadjuk-e a brüsszeli bürokraták által megálmodott kényszerbetelepítést, amelynek következtében több tízezer illegális bevándorló kerülne letelepítésre hazánk területén, megváltoztatva ezzel Magyarország társadalmi, vallási és kulturális összetételét.

A Nyugat-európai események világosan megmutatták, hogy az Európai Unió jelenlegi bevándorlási politikája megbukott. A nyugati nagyvárosokban már jelen lévő párhuzamos társadalmak ugyanis olyan jelentős konfliktusforrások, amelyek hosszabb távon veszélyeztetik ezen országok társadalmi békéjét és fennmaradását. Nem akarjuk, hogy Magyarország is erre a sorsa jusson! Azt akarjuk, hogy mi magyarok saját magunk dönthessünk arról, hogy kiket fogadunk be a saját hazánkba!

Az október 2-i népszavazás tehát nem a belpolitikai küzdelemről, és a pártok közötti harcról szól. A tét sokkal nagyobb, nevezetesen, hogy megtudjuk-e védeni a hazánkat, a családunkat és a kultúránkat!

Vasárnap pedig talán minden korábbinál nagyobb felelősség hárul ránk, fiatalokra, hiszen mindannyiunk közös jövőjéről kell döntést hoznunk. Mi olyan Európában szeretnénk élni, ahol nem néznek ránk rossz szemmel kulturális szokásaink, vallásunk, vagy öltözködésünk miatt, és biztonságban érezhetjük magunkat.

Éppen ezért arra bíztatunk titeket, körmendi fiatalokat, mint a magyar politikai közösség teljes jogú tagjait, hogy október 2-án támogassátok a magyar kormány kvótaellenes népszavazását, és mondjatok nemet a kötelező betelepítésre!

Körmend, 2016.09.29.

Fidelitas Körmendi Szervezete