Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy klubunk szeptember 19-én, hétfőn kezdi meg a bérletek árusítását, a főbejáratnál található pénztárban.

Kérjük szurkolóinkat, hogy kártyáikat hozzák magukkal érvényesítésre. Aki esetleg elvesztette a bérletként működő kártyát, annak 1000 forintért tudunk újat kiállítani.

A bérletek árai az idén sem változnak:

A szektor 28.990 ft.
B szektor 38.990 ft.
C szektor 33.990 ft.
D-E szektorok 33.990 ft.

Felnőtt álló 22.990 ft.
Diák, nyugdíjas álló 14.990 ft.

Családi kombinált ülőbérlet az A szektorba: 57.980 ft. (Ez két felnőtt és két gyermek számára biztosít belépést.)

Családi kombinált álló bérlet a H szektorba: 45.980 (Szintén két felnőtt és két gyermek számára.)

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a korábban kiadottakhoz képest változtak a Sopron KC ellen rendezendő felkészülési mérkőzések időpontjai.

Sopronban szeptember 27-én, kedden, 17 órától játszik a csapat, míg a visszavágót Körmenden, október 1-én, szombaton, 18 órakor rendezzük.

A korábbi bérletes ülőhelyeket október 1-ig, a hazai, Sopron elleni mérkőzésig tartjuk fenn szurkolóinknak. Kérjük, hogy addig a tulajdonosok jelezzék szándékukat illetve vásárolják meg bérleteiket, mert októbertől már nem tudjuk biztosítani, hogy megmarad a megszokott helyük.

A bérleteket hétfőn, kedden és szerdán 14-től 18 óráig, csütörtökön és pénteken 9-től 12 óráig lehet megvásárolni.

A Fürstenfeld elleni találkozó napján, szeptember 22-én, csütörtökön 17 órától 20 óráig lehet bérletet venni, mint ahogy a Sopron elleni találkozó napján is. (Ezt a két hazai felkészülési mérkőzést 500 és 300 forintos belépőjegy megvásárlásával nézhetik meg az érdeklődők.)

Kérjük a Körmenden lakó, itt élő bérleteseinket, hogy ők lehetőleg ne ezekre a napokra időzítsék a bérletvásárlást, hogy elsősorban a távolabbról érkezőknek tudjuk biztosítani ezt a lehetőséget. Ugyanakkor a távolabb lakók azt is megtehetik, hogy körmendi ismerőseik, barátaik, rokonaik bevonásával elküldik a bérletet és az annak árát fedező összeget, ők így is külön utazás nélkül hozzájuthatnak az éves belépőhöz. Ezzel is csökkenthetjük az esetleges torlódást a felkészülési mérkőzések időpontjaiban.

A klub papír és kártya alapú cafeteriát is elfogad, (a lejjebb látható részletes listán szereplőket) de az utóbbiak feldolgozásához szükséges terminál beüzemelése még nem történt meg, emiatt néhány nap türelmet kérünk szurkolóinktól. Aki ilyen módon szeretné fizetni a bérlet árát, azt kérjük, hogy jelezze az iroda felé a vételi szándékát. Amint el tudjuk fogadni a kártyás cafeteriát, jelezni fogjuk szurkolóink felé.

Jelenleg a következő típusú utalványokat, kártyákat tudjuk elfogadni bérletvásárláshoz:

ERZSÉBET

  • Sport
  • Szabadidő
  • Ajándék

EDENRED

  • Kultúra
  • Ajándék

SODEXO

  • Kultúra és Sport
  • Mindennapok

Emlékeztetjük szurkolóinkat arra, hogy bajnoki mérkőzésen először október 12-én, a Kaposvár ellen játszik itthon a csapatunk, így mindenkinek jut idő bőven a bérletek beszerzésére.

Megértésüket, partnerségüket kérjük és köszönjük a bérletárusítási időszakban.