A 2015. december 13-án életbe lépett új vasúti menetrendben az előző évhez képest jelentős változások történtek az egyes vasútvonalakon. A főbb változásokról az alábbiakban olvashatnak.

Szombathely–Szentgotthárd vasútvonal

Új, a főváros felé kedvezőbb csatlakozási lehetőséget biztosító vonat kerül bevezetésre vasárnaponként 16:06-kor Szentgotthárdról, ami 16:53-kor-kor érkezik Szombathelyre, a menetrendben megjelölt tanítási időszakhoz kapcsolódóan. Fontos változás emellett, hogy egy délutáni, és egy esti vonatpár csak munkanapokon közlekedik. A személyvonatok menetrendje többségében változatlan marad.

A Graz Hbf felé közlekedő Rába InterCity menetrendje Graz felé közel két órával későbbre tolódik.

Egy Budapest és Szombathely között közlekedő InterCity vonatpár Szentgotthárdig meghosszabbításra került. A vonatok Szombathely és Szentgotthárd között valamennyi köztes állomáson és megállóhelyen megállnak, és a két állomás között a kijelölt kocsik felár nélkül vehetők igénybe. Kérjük, kísérjék figyelemmel az új menetrendet!

Tájékoztatásunk nem tartalmazza az összes járat menetrendi változását, így kérjük, hogy utazásaik tervezése előtt feltétlenül tájékozódjanak a hivatalos menetrendről, amely az Akutális menetrend aloldalon, a Menetrend (2015. december 13-tól) menüpontban érhető el.

" />
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com