Nehezen indult számunkra a mérkőzés, szinte mindenki feszülten ment fel a pályára. Meg is látszott a támadójátékunkon. Nehezen alakítottunk ki lövőhelyzeteket, vagy félhelyzeteket vállaltunk fel, sok volt a pontatlanság. Az ellenfél kapusa pedig rendre kifogott rajtunk. A védekezés viszont rendben volt. Az elképzelésünk, hogy az első félidőben ütközzünk sokat és ragadjunk az ellenfélre, sikeres volt. Fontos volt az is, hogy kevés gól legyen az első félidőben, mert számítani lehetett rá, hogy a celliek elfáradnak és elveszítik a fejüket a második játékrészre. Ez így is történt.

Az első játékrész görcsös játéka után, felszabadultabb második következett. Elkezdtük a saját játékunkat játszani. Sokszor látványos, jó tempójú támadásokat vittünk végig, gyönyörű gólokkal.

Közben a védekezésünk kemény maradt. Pedig legjobb védőnket Szabó Alexandrát, korán két kisbüntetéssel jutalmazták a jt.-k, így ő csak támadásban volt pályán. A jó hátsó játékhoz nagyon jó kapusteljesítmény is párosult, a kötelezők mellett nem kevés bravúrt is bemutatott Bertai Anett.

Támadásban pedig Kiskós Kittit kell kiemelni. Számára ez volt a szezon mérkőzése.

Természetesen az egész csapaté a siker, azoké is, akik most nem léptek pályára.

Reméljük átszakadt az a gát, ami megakadályozott eddig, hogy győzelmeket érjünk el.

Gratulálok a lányoknak, nem csak játékosként fejlődtek sokat, hanem mint ember is!

CVSE-Vulkánfürdő – Körmendi DMTE 21-25 (10-8)

Körmend: Bertai Anett-Török Eszter(4), Adorján Kinga(2), Szabó Alexandra, Németh Anita, Szalai Marietta(2), Matetits Gabriella(3) Csere: Anek Janka-KISKÓS KITTI((11/6), Kisbalázs Vera, Cser Kitti(3), Bokor Kinga, Benedek Ágnes, Faragó Luca.

A mérkőzés alakulása: 7.p. (2-0), 14.p. (2-3), 21.p. (7-4), 28.p. (8-7), 30.p. (10-8), 33.p. (12-9), 35.p. (12-12), 45.p. (14-17), 51.p. (17-22), 56.p. (21-23), 60.p. (21-25).