Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy ma Körmendre érkezik Josh Duinker, aki átmenetileg pótolhatja a sérült Nermin Hujdurovicsot.

A bosnyák kosárlabdázó sérülése miatt várhatóan több hétig biztosan nem állhat a csapat rendelkezésére, a bajnokság viszont hamarosan megkezdődik, ezért szeretnénk addig is pótolni a palánk alatti rotációból kiesett játékost. Emiatt a holland-ausztrál kettős állampolgárságú Josh Duinkert hívtuk Körmendre, aki négyes és ötös poszton is bevethető játékos. 1989-ben született, 211 centiméter magas, 105 kilogramm súlyú sportoló. Legutóbb Új-Zélandon kosarazott, de megfordult Hollandiában és Spanyolországban is. Továbbá játszott Ausztráliában, ahol Kendrick Perry csapattársa volt. Profilja szerint jól dolgozik a palánk közelében, termetéhez képest atletikus játékos, aki a hárompontos vonalon kívülről is veszélyes. Josh Duinker ma megérkezik Körmendre és egyhetes próbajátékon bizonyíthatja képességeit.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy ma Körmendre érkezik Josh Duinker, aki átmenetileg pótolhatja a sérült Nermin Hujdurovicsot.

A bosnyák kosárlabdázó sérülése miatt várhatóan több hétig biztosan nem állhat a csapat rendelkezésére, a bajnokság viszont hamarosan megkezdődik, ezért szeretnénk addig is pótolni a palánk alatti rotációból kiesett játékost.

Emiatt a holland-ausztrál kettős állampolgárságú Josh Duinkert hívtuk Körmendre, aki négyes és ötös poszton is bevethető játékos. 1989-ben született, 211 centiméter magas, 105 kilogramm súlyú sportoló. Legutóbb Új-Zélandon kosarazott, de megfordult Hollandiában és Spanyolországban is. Továbbá játszott Ausztráliában, ahol Kendrick Perry csapattársa volt.

Profilja szerint jól dolgozik a palánk közelében, termetéhez képest atletikus játékos, aki a hárompontos vonalon kívülről is veszélyes.

Josh Duinker ma megérkezik Körmendre és egyhetes próbajátékon bizonyíthatja képességeit.

Zsebe Ferenc
ügyvezető

Videók:

  • https://www.youtube.com/watch?v=bd2Jmt8IcP0
  • https://www.youtube.com/watch?v=6rGmNhN1rms