Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a klub pénteken megkezdi a következő szezonra érvényes bérletek árusítását, kérjük, hogy olvassák el az ezzel kapcsolatos információkat.

Azoknak a dolga a legegyszerűbb, akik az előző szezonban is bérletesek voltak és a belépőként használt kártyájukat megőrizték. Nekik nincs más dolguk, mint befizetni a bérlet árát és érvényesíttetni a kártyát a következő szezonra is. Akinek volt bérlete, de a kártyája nem áll rendelkezésre, annak az adatkezelői nyilatkozatát a klubirodán vissza tudjuk keresni, így nekik sem kell újra kitölteni a dokumentumot. Az új bérletesek ki kell, hogy töltsék a szükséges dokumentumot, amelyet felnőtt és gyermek változatban is megtalálnak weboldalunkon.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a klub pénteken megkezdi a következő szezonra érvényes bérletek árusítását, kérjük, hogy olvassák el az ezzel kapcsolatos információkat.

Azoknak a dolga a legegyszerűbb, akik az előző szezonban is bérletesek voltak és a belépőként használt kártyájukat megőrizték. Nekik nincs más dolguk, mint befizetni a bérlet árát és érvényesíttetni a kártyát a következő szezonra is. Akinek volt bérlete, de a kártyája nem áll rendelkezésre, annak az adatkezelői nyilatkozatát a klubirodán vissza tudjuk keresni, így nekik sem kell újra kitölteni a dokumentumot. Az új bérletesek ki kell, hogy töltsék a szükséges dokumentumot, amelyet felnőtt és gyermek változatban is megtalálnak weboldalunkon, ezen az oldalon:
http://bckormend.hu/index.php?op=hirek&hirop=egyhir&sid=1186

Vagy közvetlenül ezeken a linkeken:
http://bckormend.hu/userfiles/file/Adatkezel%C5%91i%20nyilatkozat%20gyermek.pdf
http://bckormend.hu/userfiles/file/Adatkezel%C5%91i%20nyilatkozat%20feln%C5%91tt.pdf

A bérletek árusítását a Mogyorósy Szilárd Emléktorna alatt kezdjük meg. Pénteken és szombaton 17 órától 20:30-ig intézhetik az ezzel kapcsolatos ügyeket a főbejárat felőli főpénztárban. A következő héten hétfőn és pénteken délután 14 órától 18-ig, szerdán, a Göcsej Kupa mérkőzéseivel párhuzamosan 14 órától 19 óráig, kedden, csütörtökön és szombaton 8 órától 12-ig várjuk szurkolóinkat, ugyanabban a pénztárban.

A szektoronkénti árak nem változnak az elmúlt évihez épest:
A: 28.990.- B: 38.990.- C:33.990.- D:33.990.- E:33.990.- Felnőtt álló: 22.990.- Diák, nyugdíjas álló: 14.990.-

A korábbi helyeket bérleteseink számára 26-áig, szombatig fenntartjuk. Kérjük helyi, Körmenden élő szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint ők ne a Mogyorósy Szilárd Emléktorna ideje alatt intézzék a bérletvásárlást, hogy a más településekről érkező társaik számára megmaradjon ez a két időpont. Köszönjük a megértést!

A Mogyorósy Szilárd Emléktorna mérkőzéseit napijeggyel tekinthetik a szurkolók. Az első napon lehetőség lesz arra, hogy a szombati belépőt is megvásárolják az érdeklődők. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy erre a tornára – a bérletárusítás miatt – csak az uszoda felőli pénztárakban tudunk jegyet árusítani, megértésüket köszönjük!

A belépők ára naponta 1000, illetve 500 forint." – áll a klub közleményében.